Villaggio Club dei Pini - Bibione - Consultour - specialista na Itálii

Pobyt je na vyžádání, ceny jsou dynamické a rádi Vám ověříme volná místa.

Dotaz na dostupnost zájezdu

Apartmánový komplex se nachází v Lido dei Pini v blízkosti písečné pláže.

Vybavení a služby:
bazén, zahrada, parkoviště

Ubytování:
TRILO 6 - zrenovovaný apartmán pro 4-6 osob, na 3 podlažích spojených úzkým vnitřním schodištěm, skládající se ze suterénu: garáž, pračka, umyvadlo; v přízemí obývací pokoj s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, 1. patro: 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky a balkonem, koupelna se sprchovým koutem, kuchyňský kout s terasou, krytá terasa s grilem, zahrada, klimatizace

TRILO 6 (C1) - pro 4-6 osob, uspořádaný na 3 podlažích propojených vnitřním schodištěm, se skládá z: Suterén: garáž; Přízemí: obývací pokoj s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, kuchyň s balkonem, koupelna se sprchovým koutem, terasa s grilem, zahrada; 1. patro: 1 ložnice s manželskou postelí a terasou, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky nebo palandou a balkonem, koupelna se sprchovým koutem. Klimatizace.

QUADRI 8 - pro 6-8 osob, renovovaný s klimatizací, na 2 podlažích propojených úzkým vnitřním schodištěm, se skládá z: Suterén: garáž, hobby místnost s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou a koupelnou se sprchovým koutem a pračkou; Přízemí: obývací pokoj s rozkládací pohovkou, 1 dvoulůžkový pokoj s terasou, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky a balkonem, koupelna se sprchovým koutem, kuchyň s balkonem, terasa s grilem, zahrada.

Vzdálenosti:
500 m od písečné pláže

Stravování: vlastní

vlastní

Bibione Lido dei Pini
strava: vlastnístrava: vlastní
doprava: vlastnídoprava: vlastní
  • 300-500 m od moře
cena od

18 700 Kč

Dotaz na dostupnost zájezdu

Newsletter

Buďte vždy informováni o akcích, slevách a novinkách z naší cestovní kanceláře