LETNÍ DOVOLENÁ 2024 - Consultour - specialista na Itálii

LETNÍ DOVOLENÁ 2024

Chcete cestovat, poznávat nová místa a kulturu? Chcete vidět přírodu nebo historické památky? Chcete sportovat a vyrážet na výlety? Nebo naopak toužíte jen po relaxu, moři a lehátku na pláži?

V naší široké nabídce zájezdů najdete od všeho něco! Můžeme vám nabídnout ubytování napříč celou Itálií. A pokud byste přece jen z naší nabídky nic nevybrali, neváhejte nás kontaktovat, rádi připravíme nabídku na míru přímo pro Vás! Navíc, naši nabídku stále průběžně doplňujeme a rozšiřujeme! Aktuální nabídku zájezdů na Léto 2024 najdete ZDE

Přinášíme Vám pár tipů, kam s námi můžete vyrazit!

POBYTOVÉ ZÁJEZDY K MOŘI - S VLASTNÍ DOPRAVOU

aerial view of city buildings during daytime a small village on the edge of a cliff next to the ocean a small island in the middle of a body of water

- oblíbená turistiská střediska vhodná pro páry, rodiny s dětmi i skupiny přátel

  • Bibione - Na severu mezi Benátkami a Terstem. Asi 8 km dlouhá písčitá pláž se pozvolně svažuje do Jaderského moře, které je v této oblasti bohaté na jód a soli. Díky této kombinaci je Bibione vyhledáváno i pro ozdravné pobyty. Je však také velkým střediskem zábavy a nočního života.

  • Caorle - Malebné městečko s historickým centrem, které tvoří někdejší rybářský přístav, domky v pastelových barvách, ale i moderní obchodní třída s restauracemi, bary a obchody všeho druhu. Na okraji letoviska se nachází aquapark a lunapark.
  • Lido di Jesolo - Lido di Jesolo je největší středisko benátské oblasti s téměř patnáctikilometrovou písečnou pláží a čtyřkilometrovou pěší zónou. Nachází se na poloostrově Cavallino, odkud se lze lodí dostat přímo do centra Benátek. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají nejen moře a dlouhé písečné pláže, ale i spoustu rozptýlení – např. vodní park Aqualandia, lunapark Jesolandia.
  • Lignano - Lignano patří již přes 30 let k nejoblíbenějším severoitalským přímořským letoviskům a to především díky malé vzdálenosti od hranic s ČR. Lignano nabízí svým návštěvníkům nepřeberné množství vyžití a je tím pravým místem jak pro strávení klidné rodinné dovolené s dětmi, tak pro pohodovou dovolenou s přáteli.
  • Rimini - Přímořské letovisko s dlouhou turistickou tradicí, která se počítá od roku 1843, kdy zde byly vybudovány první lázně. Dnes je Rimini jedno z nejoblíbenějších letovisek v Evropě, neboť je to město plné života, které svým návštěvníkům kromě 15 km dlouhé a místy až 200 m široké pláže nabízí rušné centrum a bohatý noční život.
  • Abruzzo - Regiony Marche a Abruzzo ve střední Itálii nabízí krásné pláže i přírodu. Palmová riviéra se nachází na pobřeží Jaderského moře na jihu oblasti Marche a najdete tu střediska Cupra Marittima, Grottammare a nejznámější San Benedetto del Tronto. Je to přírodní oblast s bohatou vegetací, oleandry a s několika tisíci palmami.
  • Toskánsko - Půvabné Toskánsko s úrodnými údolími, bohatou vegetací a příjemným klimatem se rozkládá ve střední Itálii při pobřeží Tyrhénského moře. Proměnlivost toskánské krajiny je tak široká, že sahá od vysokých a ostrých vrcholků apuánských Alp, jež dávají bílý sochařský mramor, přes vlídné svahy Chianti – rodiště slavného vína, až po pobřežní pláže, moře a ostrovy.
  • Elba - Elba je největší ostrov Toskánského souostroví a je charatkeristický svým členitým pobřežím s nespočetnými zátokami. Ostrov se stal vyhledávaným i díky své historii, kultuře, umění, archeologii, životnímu stylu a prostředí.
  • Ischia - Ostrov Ischia se nachází v Neapolském zálivu v oblasti Kampánie a je obklopen Tyrhénským mořem. Sopečný původ dělá z Ischie jedny z největších přírodních lázní v Evropě. Všudypřítomné termální prameny svými léčivými účinky pohladí nejen tělo, ale i duši. Objevte s námi "ostrov věčného mládí" v celé jeho kráse.


POBYTOVÉ ZÁJEZDY K MOŘI - S LETECKOU DOPRAVOU

aerial photography of brown town near ocean silhouette of dock on sea during sunset aerial view of city near sea during daytime

- s možností výletů a různých aktivit

  • Sicílie - rozmanitý ostrov je ideální volbou pro kombinaci výletů/poznávací dovolené a zároveň koupání v moři
  • Rimini - město plné života, které svým návštěvníkům kromě 15 km dlouhé a místy až 200 m široké pláže nabízí rušné centrum a bohatý noční život
  • Ischia - sopečný původ dělá z Ischie jedny z největších přírodních lázní v Evropě, všudypřítomné termální prameny svými léčivými účinky pohladí nejen tělo, ale i duši


UBYTOVÁNÍ U JEZERA - LAGO DI GARDA - S VLASTNÍ DOPRAVOU

low angle photography of brown concrete building under cloudy sky during daytime a town by a lake with mountains in the background blue and white boats on body of water near houses during daytime

- vhodné pro všechny milovníky krásného počasí a koupání, pro sportovce, turistiku a rovněž nabízí vyžití pro rodiny s dětmi

  • Riva del Garda - V nádherném zálivu, chráněna horou Monte Brione, je Riva del Garda dominantou celého jezera. Jde o nejdůležitější obchodní centrum v této oblasti a nabízí nepřeberné množství kulturních a jiných událostí během celého roku.
  • Torbole - Malé rybářské městečko leží na severu jezera Lago di Garda. Je kultovním místem pro cyklisty, milovníky windsurfingu a jachtingu. Jedno z nejkrásnějších a nejmalebnějších míst města je přístav, který si zachoval původní vzhled rybářské vesnice.
  • Peschiera del Garda - Centrum města je obklopeno masivními hradbami, starými kamennými zdmi, starověkými kasárnami, Peschiera del Garda se považuje za velmi důležité místo pro cestovní ruch. Nachází se zde typické restaurace, bary, vinárny.
  • Malcesine - Plachtění a windsurfing patří k nejoblíbenějším sportům, za kterými se jezdí do tohoto původně středověkého malebného městečka. Odtud je možné se lanovkou vydat na Monte Baldo k takzvané „botanické zahradě Evropy“. Vyjížďky na kole do okolí zaručují jedinečné výhledy na jezero i na hory. Mezi hlavní lákadla patří malcesinský hrad ze 13. století, byl postaven stejnou rodinou, která stavěla hrad Scagliera v Sirmione.


EUROVÍKENDY V ŘÍMĚ - POBYTOVÝ/POZNÁVACÍ ZÁJEZD S LETECKOU DOPRAVOU

aerial photo of concrete buildings and trees during daytime gray concrete building water fountain in front of building

Poleťte s námi objevovat věčné město Řím!

- pobytové zájezdy s leteckou dopravou vč. trasferu + možnost dokoupení služeb CZ/SK průvodce
- možnost přizpůsobit balíček na míru dle požadavků

DALŠÍ TYPY UBYTOVÁNÍ, JINÝ TERMÍN/DÉLKA POBYTU - NA VYŽÁDÁNÍ


FLY & DRIVE PROGRAMY - POBYTOVÝ/POZNÁVACÍ ZÁJEZD S LETECKOU DOPRAVOU + VYPŮJČENÍ AUTA

black bike parking and leaning on white concrete house under blue and white sky during daytime white concrete building near body of water during daytime brown cave with over-view of city

- cestování po vlastní ose

Apulie - 7 nocí / 4 noci / 3 noci

- nabídka výletů k ubytování v této oblasti ZDE
- dále pro Vás připravujeme nabídky Fly&Drive programů v oblastech Sicílie a Toskánska ---

Přemýšlíte i o jiné destinaci než je Itálie?
Podívejte se také na nabídku ubytování a zájezdů u naší cestovní agentury Zájezdy pro Tebe! www.zajezdyprotebe.cz
Můžeme nabídnout zájezdy do celého světa od téměř všech českých cestovních kanceláří, takže je opravdu z čeho vybírat.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!

CESTOVNÍ KANCELÁŘ CONSULTOUR - info@consultour.cz
CESTOVNÍ AGENTURA ZÁJEZDY PRO TEBE - prague@consultour.cz / info@zajezdyprotebe.cz

Newsletter

Buďte vždy informováni o akcích, slevách a novinkách z naší cestovní kanceláře