Garni Muu Village *** - Folgaria - Consultour - specialista na Itálii

Pobyt je na vyžádání, ceny jsou dynamické a rádi Vám ověříme volná místa.

Dotaz na dostupnost zájezdu

Luxusní hotelový komplex, složený z několika budov vedle sebe, se nachází ve skvělé pozici jen pár kroků od sjezdovky. Jedná se o jedno z nejlepších a nejluxusnějších ubytovacích zařízení v dané lokalitě.

Vybavení a služby:
recepce, restaurace, společenská místnost, wi-fi, úschovna lyží, výtah (jen v hl. budově), garáže, *wellness centrum - bazén s venkovní částí s vířivkou a umělým vodopádem, finská sauna, pára, relaxační koutek s lehátky, posilovna (do bazénu mohou jen děti od 10-16 let, všechny ostatní služby wellness centra mohou využívat jen osoby starší 16 let)

V hlavní budově jsou pokoje STANDARD a všechny služby s výjimkou restaurace. Pokoje SUPERIOR a FAMILY jsou ve vedlejších budovách, v samostatné budově je restaurace a bar.

* Provoz bazénu, wellness centra, posilovny a jiných služeb tohoto druhu závisí na aktuální vládní či zdravotnické vyhlášce, CK nenese odpovědnost za jejich provoz v době pobytu.

Ubytování:
všechny pokoje jsou vybaveny SAT/TV, telefonem, trezorem, wi-fi, minibarem

STANDARD (21 - 24 m2) – standardní pokoj s manželskou postelí, možnost 1 přistýlky, vlastní sociální zařízení, terasa

Další typy pokojů na vyžádání v CK:

SUPERIOR (42 m2) - min. 3 osoby, pokoj s manželskou postelí a rozkládací pohovkou pro 1 či 2 osoby, vlastní sociální zařízení (kombinovaná sprcha/pára nebo velká vana přímo v ložnici), terasa
FAMILY (55 m2) – min. 4 osoby, pokoj s manželskou postelí a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, neuzavřené zvýšené patro v rámci pokoje se 2 samostatnými lůžky, vlastní sociální zařízení, velká terasa

Vzdálenosti:
100 m od skiareálu Folgaria, 1,5 km od centra Folgarii

Newsletter

Buďte vždy informováni o akcích, slevách a novinkách z naší cestovní kanceláře