Alphotel Milano*** - Andalo - Consultour - specialista na Itálii

Pobyt je na vyžádání, ceny jsou dynamické a rádi Vám ověříme volná místa.

Dotaz na dostupnost zájezdu

Krásný hotel v centru města s možností odpočinku ve wellness centru.

Vybavení a služby:
recepce, bar, spol. místnost s TV, malé wellness centrum (sauna, turecké lázně, vířivka, relaxační zóna), hrací koutek, parkoviště

Ubytování:
pokoje STANDARD - od 13 do 18 m2, TV s plochou obrazovkou, telefon, wi-fi, trezor, balkon, smrk nebo nábytek z třešňového dřeva, parkety, koupelna se sprchou (jeden pokoj s vanou) a fén, ve čtyřlůžkovém pokoji je patrová postel

pokoje JUNIOR SUITE - 24 m2, dělí se na 2 pokoje, jeden s manželskou postelí a obývací místnost se dvěma rozkládacími pohovkami, TV s plochou obrazovkou, telefon, wi-fi, trezor, minibar, smrkový nábytek, velký balkon s výhledem na Dolomity Brenta, parkety, koupelna se sprchou a fénem, mini lednice. Ideální pro 4 nebo 5 osob, minimum je 3x plná cena.

pokoje SUITE - 24 m2 s dvoulůžkovou ložnicí a odděleným obývacím pokojem s pohovkami, TV, telefonem, wi-fi, trezorem, minibarem, smrkovým nábytkem, 2 balkony, parketovou podlahou, koupelnou se sprchou a fénem, mini ledničkou. Ideální také pro rodiny 4, 5 nebo 6 osob, minimum je 3x plná cena.

Na vyžádání k dispozici také pokoje FAMLY, což jsou dva oddělené dvoulůžkové pokoje s jednou společnou nebo dvěma koupelnami.

Vzdálenosti:
200 m od centra

Stravování: polopenze

snídaně formou bufetu, večeře – výběr ze 4 menu, zeleninový bufet

Newsletter

Buďte vždy informováni o akcích, slevách a novinkách z naší cestovní kanceláře